Fa'aa'oa'oga Fa'aa'oa'oga Fa'atasi le IVC ma Alvaka Networks mo le Manuia o Tamaiti A'oga Tamaiti Aoga Manuia Talaʻaga

Fepuari 24, 2022

E pei ona aʻoaʻoina e le tamaititi aʻoga o le Kolisi o Irvine Valley Mohammad Daher, o se galuega faataitai e mafai ona sili atu nai lo na o se semesa faʻaalu e galue ai i se pisinisi. E mafai ona avea ma aafiaga e suia ai le olaga.

O Mohammad, e igoa ia Mo, sa avea ma se tagata a'oga pisinisi i le IVC a'o avea o ia ma se tasi o le to'atolu o tamaiti a'oga na filifilia i le tautoulu 2019 mo se galuega fa'atino i Alvaka Networks, o se pisinisi a Irvine e fesoasoani i kamupani e pulea ma fa'amautu a latou fa'amatalaga fa'atekonolosi atina'e.

Na galulue Mo ma Kristian Cruz, o ia lea e nafa ma le atinaʻeina o maketi i Alvaka, i luga o le tele o galuega tau maketi e amata mai i ala o fesoʻotaʻiga lautele ma faʻasalalauga i luga o le blog e tuʻuina atu faʻamatalaga i luga o tagata faʻatau. Ina ua maeʻa lana galuega faataitai totogi ona o le faʻamaʻi COVID-19, na faʻafaigaluegaina o ia e Alvaka faavaitaimi seia oʻo ina ia faauu mai le IVC ia Me 2020.

O le taimi nei o se tamaititi aoga i le Iunivesite o Kalefonia i Irvine, fai mai Mo Cruz ma Alvaka CEO Oli Thordarson o loʻo faʻaauau pea ona faufautua ia te ia i lana galuega.

“O lena galuega faataitai o la’u taimi muamua lea i le lalolagi moni, ma maua se galuega moni,” o le tala lea a Mo. "IVC ma Alvaka na faʻapenaina aʻu."

Fai mai Thordarson na manuia foi lana kamupani mai le i ai o tagata faigaluega. Na te manatua se galuega faataitai mata’utia a’o a’oga o ia i le kolisi lea sa na o le galuega fa’aletonu o le mafaufau o le pipi’i o igoa o meli i luga o teutusi. Sa ia manaʻo atili mo tagata aʻoga na ia faʻafaigaluegaina.

“Mo tagata a'oga ua matou maua, sa ou taumafai lava e luiina i latou ma tuu atu ia i latou e aoao se mea," o lana tala lea. “Tatou te tuuina atu ia i latou ni tiutetauave moni ma aoao i latou ma faafailele i latou.”

Fai mai Cruz na faatalanoaina e le IVC tamaiti aʻoga o loʻo saili e avea ma interns ma naʻo le auina atu o sui maualuga ina ia faigofie ai le filifiliga mo lana kamupani. Na totogi fo'i e le IVC le au faigaluega a'oa'o, fa'ate'aina mataupu fa'atatau ma fa'aletulafono mo Alvaka.

“Sa latou faaaluina moni lava le tele o le taimi ma taumafaiga,” o lana tala lea e uiga i le kolisi. "Na latou taumafai e maua se vaega lelei o sui tauva mo i matou."

Fai mai Thordarson, o le i ai o tagata faigaluega na muai filifilia na totogi e le kolisi na manuia ai le polokalame.

“Sa fai si suatia le eleele,” o lana tala lea. "O se mea mataʻutia, o se faiga e leʻi faia muamua ou te leʻi vaʻaia lava."

I le tele o matata, o se galuega faataitai e mafai ona avea ma vaega autu e taʻitaʻia ai se galuega. Mike Salviani, o le faiaoga feso'ota'iga komepiuta ma le saogalemu i luga ole laiga ile IVC, fai mai tagata e ana galuega o loʻo vaʻavaʻai e faʻafaigaluega tagata e mafai ona faʻaalia lo latou poto masani i komepiuta.

"O le mauaina o soʻo se ituaiga o poto masani i luga o le resume, pe o se galuega faʻatino e leʻi totogia poʻo se volenitia, e matua taua lava," o lana tala lea.

Fai mai Salviani netiuta komepiuta ose fanua ua i ai nei le leaga o le leai o ni galuega, o lona uiga e sili atu avanoa faigaluega nai lo tagata agavaa e faʻatumu. "Afai e mafai ona e agavaa, e mafai ona e maua se galuega totogi lelei i le fanua," o lana tala lea.

E ui lava o loo taofia le polokalame lea na totogi ai e le IVC mo galuega faataitai a tamaiti aoga, ae na ta‘ua e Salviani, o loo fesootai pea kamupani i le kolisi e saili ai tagata faigaluega ma o avanoa na e tuu atu i fanau aoga. Kamupani na i ai polokalame faʻataʻitaʻi ma le IVC e aofia ai le Los Angeles Lakers, Saddleback Memorial Hospital, ma le United Parcel Service, ma le tele o isi.

Mo, le IVC fa'au'u, ua toe tepa i tua ma le fiafia i lana galuega faataitai o se vaega o lana sini ia sili i le kolisi ma saunia o ia lava mo se galuega.

I le avea ai ma se alo o matua na malaga mai Ioritana ma e leʻi alu lava i le kolisi, sa faʻatauaina e Mo lana aʻoga. O ia o se tamaititi aoga i le aoga maualuga ae na ia unaʻia o ia e faia le mea sili i le kolisi - o se vaega o le mafuaʻaga na ia maua ai le 4.0 togi i le IVC.

“Na ou iloa e tele atu mea ou te gafatia,” o lana tala lea. "Ina ua ou alu i le IVC, sa sili atu loʻu matua. Na ou iloa e mafai ona sili atu mea ou te faia.”

Ina ua fa'au'u Mo mai le UC Irvine ia Iuni, o le a amata galue mo se kamupani faufautua tau tupe sili i San Francisco. Fai mai a ia, o lona poto masani i Alvaka Networks na fesoasoani e fausia ai le ituaiga siosiomaga faigaluega e manaʻo e maua.

“E tatau ona siosiomia oe e tagata e tumu i le ola ma le malosi,” o lana tala lea. "O se galuega e tatau ona faamalieina ma malie."