Saddleback College Tamaiti Aʻoga Stephanie Towers-Brooks Liliuina Lona Passion i se Matata Tamaiti Aoga Manuia Talaʻaga

Aokuso 03, 2021

Ina ua maeʻa le 15 tausaga o galue i le faleʻaiga, sa sauni Stephanie Towers-Brooks mo se suiga o galuega. O le faleʻaiga sa galue ai, sa faʻataʻitaʻiina se toe teuteuina o le ata ma sa faʻapipiʻiina o ia i le faiga. Peitai, o lana filifiliga e toe foi i le aoga sa le faigofie. 

“Faatoa atoa loʻu 33 tausaga; Sa ou lagona le faaletonu o le toe foi i le potu aʻoga ma sa ou le mautinoa po o le a le mea e ono tupu, "fai mai Stephanie o le filifiliga e lesitala i totonu Kolisi Saddleback's Polokalama Design i totonu. “O le taimi lava na ou i ai iina, na faʻamalosia ai laʻu filifiliga. E eseʻese le fefiloi o tamaiti aʻoga - o nisi na faʻatoa faʻauʻu mai le aʻoga maualuga, nisi tamaiti matutua, ma le toʻatele na mananaʻo i se suiga o galuega e pei o aʻu. O se polokalame na faʻamanuiaina ai tagata uma. ”

Na oso ifo Stephanie i totonu o le polokalame, ma alu i le tele o vasega tisaini na mafai ai, a o galue tumau i po ma faaiuga o vaiaso. Kolisi a Saddleback tulaga ese Tofotofoga Design mataupu aoaoina ofa atu i tamaiti aʻoga le filifiliga o le Associate i Saienisi Degree pe tolu, leveled Tusi Faʻamaonia o Ausia ausia o Totonu Design i Totonu ma Merchandising, Design Fesoasoani, ma Design Tomai Faʻapitoa. O tusipasi e faʻapipiʻiina ma tamaiti aʻoga e agavaʻa e nofo mo suʻega faʻamaonia suʻega, pei o le IDEX Kalefonia poʻo le atunuʻu NCIDQ peʻa maeʻa tulaga 2 ma le 3. 

"Ou te fiafia tele i le lelei o le polokalame," o le tala lea a Stephanie. "Mai oloa ma mea e faʻaaoga i le AutoCAD ma sili atu tomai faʻapitoa pei o le faʻauigaina ma le lanu lanu. O loʻo iai mea uma e te ono manaʻo e aʻoaʻoina e uiga i totonu. ”

I tua atu o le potuaʻoga, na avea Stephanie ma pelesetene o le Interior Design Club ma avea ai ma taʻitaʻiʻoga i le tele o polofesa faʻatulagaina faʻatulagaina tamaiti aʻoga mataupu e aofia ai American Society of Interior Designers (ASID), National Kitchen & Bath Association (NKBA), Fesoʻotaʻiga o Pule Sili Fafine i Talimalo (NEWH) ma le International Interior Design Association (IIDA).

"Na ia taʻimua i le tele o kalapu, e aofia ai le malaga i le Modernism Week i Palm Springs, lea na aʻoaʻo ai tamaiti aʻoga mai tulaga uma o le polokalame i fale, auai i tautalaga, ma fefaʻasoaaʻi ma tagata faufautua i luga o le upega tafailagi," o le faamatalaga lea a Farida Gabdrakhmanova, Polofesa Lagolago ma le Matagaluega o Fuafuaina o Atinae. Nofoa i le Saddleback College. "O le maimoaga taamilo o se meafaigaluega mamana mo le fausiaina ma le lagolagoina o fesoʻotaʻiga i totonu o lotoa aʻoga ma le aufaipisinisi." 

Ina ua faʻamalosia e Covid-19 se suiga i aʻoaʻoga faʻavaomalo, na amata ai e Stephanie ona amata itula fiafia fiafia, ma avatu ni fesoasoani e faʻaauau ai le fefaʻasoaaʻi ma faʻafesuiaʻi fesoʻotaʻiga i le va o tamaiti aʻoga e fausia ai se fesoʻotaʻiga. Mo lana faʻataʻitaʻiga tamaiti aʻoga, na filifilia o ia o se tasi o le ASID a le atunuʻu Tamaiti Aoga Volenitia o le Tausaga Faʻamaeʻaina

E oʻo lava i gaioiga a tamaiti aʻoga, galuega, ma tautinoga a le aiga, o Stephanie na tumau pea i le 4.0 averesi. Na manumalo i le sikolasipi FOU SoCal, tulaga lua i le IIDA SoCal tamaiti aʻoga charrette, ma maua le tele Saddleback showcase faʻailoga. 

Mo lana galuega faʻaiʻu, na iloa lelei lava e Stephanie le mea na ia manaʻo e alu i ai - le kamupani na faʻaosofia lona fiafia i le faleʻaiga tisaini i le tolu tausaga talu ai, Hatch Design Vaega i Costa Mesa. 

Na ia mautinoa o ona tausaga galue i faleʻaiga, avatu ia te ia se tulaga ese taua taua malamalamaʻaga i le mea e aoga mo uma mamanu ma aoga faʻaoga. E ui lava na tapunia o latou ofisa ona o le faamaʻi pipisi, ae sa ia telefoni pea ma lafo imeli. I le amataga o le 2021, na ia mauaina le internship ma ina ua maeʻa ia Me, avea ma se tumau-talimalo talimalo Designer ma Hatch. 

Stephanie fiafia i lana galuega fou i le talimalo talimalo. O aso uma e eseese, atonu o ia i le ofisa filifilia mea poʻo luga o le 'upega tafaʻilagi vaʻavaʻaia se faatuina faatufugaga. O le talimalo talimalo e avatua ai ia Stephanie le avanoa fou e fai ai avanoa e tu matilatila ma e tutasi.

“E faigofie lava ona faamatagofie mea,” o le tala lea a Stephanie. "Ae mo aʻu, o le galuega o le fatuina o se poto masani, o se mea e mafua ai ona e mafaufau, o se mea o le a e manatuaina."